Alexandra Gheondea Eladi

Alexandra Gheondea Eladi

Cercetător științific III

Alexandra a obținut doctoratul în sociologie de la Universitatea din București și un master in cercetare socială de la Universitatea Warwick din Marea Britanie.

Cercetarea Alexandrei explorează deciziile de group și individuale în domenii care necesită cooperare, precum sănătatea, echilibrul viață-muncă, voluntariatul. Interesul său principal este în modelarea formală a deciziilor prin modele dinamice sau teoria jocurilor.

Cercetările sale recente s-au concetrat pe modul în care decid pacienții și realizarea sistemelor eficiente de suport decizional.

Lucrările sale au fost publicate în jurnale precum Group Decision and Negotiation and Journal of Empirical Research in Human Research Ethics.

Domenii de interes: decizii individuale și de grup, teoria deciziei, decizii din domeniul sănătății, sisteme de support decizional pentru pacienți, decizii co-participative în sănătate, metode experimentale, cercetare calitativă, metode combinate de cercetare, etica cercetării.

E-mail: Alexandra@iccv.ro

Website: https://alexandragheondeaeladi.wordpress.com/

 

Alte noutăți

Anunț – Susținerea publică a tezei de abilitare în domeniul SOCIOLOGIE, cu titlul DEZVOLTAREA DURABILĂ ÎN SOCIETATEA RISCULUI. UN PROIECT TRANS-DICIPLINAR DE SOCIOLOGIE EVOLUȚIONISTĂ elaborată de doamna LUCIA OVIDIA VREJA

A N U N Ț în data de 8 mai 2024, ora 11:00, va avea loc la Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii, et. 2, sala 2374, Calea 13 Septembrie nr. 13, București,  susținerea publică a tezei de abilitare în domeniul SOCIOLOGIE, cu titlul DEZVOLTAREA DURABILĂ ÎN...

Anunț servicii organizare evenimente

Anunț servicii organizare evenimente Servicii organizare evenimente în  cadrul Acordului de parteneriat la contractul de finanțare nr. 5/2020 în proiectul „Acțiune integrată pentru combaterea infracțiunilor cu mobil discriminatoriu, în special cele...

Broșura de prezentare a ICCV, incluzând direcțiile de cercetare, programele instituționale, publicațiile relevante și domeniile de expertiză ale Institutului, poate fi descărcată aici:
Institutul de Cercetare a Calității Vieții - 30 de ani de cercetare în beneficiul comunității

București

Calea 13 Septembrie nr. 13, cod postal 050711

Telefon: 021.318.24.61

Fax: 021.318.24.62

E-mail: secretariat.iccv@gmail.com

Urmareste-ne pe

 

Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii

Calea 13 Septembrie nr. 13 Bucuresti

Telefon: 021.318.24.61