Traiectorii contextualizate ale cercetătorilor români din științele sociale: câmpuri de acțiune în schimbare

Suntem o echipă de cercetători  din domeniul ocupării și realizăm un studiu care își propune explorarea traiectoriilor academice  ale cercetătorilor români absolvenți de studii doctorale în științe sociale. Vă invităm să completați un chestionar online care ne ajută la identificarea respondenților  care vor fi intervievați. Completarea chestionarului durează 5-7 minute. Informațiile colectate sunt  utilizate în scop strict științific, în vederea realizării și publicării unui studiu pe tema parcursului profesional și de viață al cercetătorilor români. Chestionarul se poate completa anonim și nu se înregistrează automat adresa dumneavoastră de email. 

Dacă sunteți cercetător român, din România sau străinătate,  absolvent/ă de studii doctorale în științe sociale, vă invităm să participați la studiul nostru:  https://forms.gle/KKHW2knNrZynbJez9

Acest chestionar este realizat de echipa de cercetare în domeniul Ocupării din cadrul Institutului de Cercetare a Calității Vieții al Academiei Române, coordonată de dr. Ana Maria Preoteasa și formată din dr. Filip Alexandrescu, dr. Delia Bădoi, dr. Alexandra Gheondea-Eladi, dr. Simona Ilie, dr. Laura Tufă.