Institutul de Cercetare a Calității Vieții (ICCV), parte a Academiei Române, vă invită să participați la un atelier de prezentare și discuție a rezultatelorproiectului EU FAR – EU Funds by Area Results, sub forma unui eveniment online, care va avea loc în data de 28 februarie 2023, ora 10. Evenimentul se va desfășura în limba română.  
Evenimentul reunește atât mediul academic, cât și reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale, cu o temă comună de interes: date granulare privind absorbția fondurilor UE la nivel de localitate, diseminate public și aliniate la mișcarea FAIR. Mai multe informații despre proiectul EU FAR pot fi găsite pe site-ul ICCV [https://www.iccv.ro/proiecte/eu-far-eu-funds-by-area-results/] și în comunitatea Zenodo [zenodo.org/communities/eu-far]. Proiectul a primit finanțare de la Uniunea Europeană prin acordul de grant nr.101017536 și este susținut de Research Data Alliance prin RDA Open Calls, parte a proiectului EOSC Future. 

În cazul in care doriți să participați la eveniment, vă rugăm să confirmați participarea – Persoană de contact: doamna Viorica Rotaru, Asistent Cercetare ICCV, e-mail: secretariat.iccv@gmail.com, telefon: +4-021.318.24.61.