Avem plăcerea să vă invităm luni 11.03 începând cu ora 10 la prezentarea dr. Ioana Ramia cu titlul Măsurarea impactului social – metodă și practică. Evenimentul va fi organizat în sala 2374 a Institutului de Cercetare a Calitatii Vietii, etaj II, aripa dreaptă, Casa Academiei Calea 13 Septembrie nr. 13, sector 5, Bucuresti. Dr. Ioana Ramia este cercetător la Centrul de Cercetare a Impactului Social al Universității New South Wales din Sydney, Australia, și cercetător invitat la ICCV în perioada ianuarie – decembrie 2019. Ioana Ramia a studiat la universități din Australia și Japonia și este specializată în studii de evaluare a impactului social. Prezentarea va furniza o viziune de ansamblu asupra teoriilor, metodelor și utilității studiilor de impact social pentru elaborarea de politici și programe sociale. Vor fi abordate avantajele și provocările măsurării impactului social, rolul măsurării rezultatelor politicilor și programelor implementate, indicatori și metode de măsurare. Abordările teoretice vor fi exemplificate prin prezentarea unui model de evaluarea a impactului social folosit de către Centrul de Cercetare a Impactului Social al Universității New South Wales din Sydney, Australia, în măsurarea rezultatelor unor proiecte de politici sociale implementate de guvernul australian și de diferite ONG-uri din Australia.

Alte noutăți

ICCV aniversează 30 de ani de la înfiinţare

Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii (ICCV) al Academiei Române vă invită să participați miercuri, 29 ianuarie, orele 10.00, la evenimentul dedicat împlinirii a 30 de ani de la înfiinţarea instituției, în 2 ianuarie 1990.   La evenimentul aniversar ICCV-30...

Broșura de prezentare a ICCV, incluzând direcțiile de cercetare, programele instituționale, publicațiile relevante și domeniile de expertiză ale Institutului, poate fi descărcată aici:
Institutul de Cercetare a Calității Vieții - 30 de ani de cercetare în beneficiul comunității

București

Calea 13 Septembrie nr. 13, cod postal 050711

Telefon: 021.318.24.61

Fax: 021.318.24.62

E-mail: iccv@iccv.ro / secretariat.iccv@gmail.com

Urmareste-ne pe

 

Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii

Calea 13 Septembrie nr. 13 Bucuresti

Telefon: 021.318.24.61