Avem plăcerea să vă invităm la lansarea cărții Enciclopedia calității vieții în România, publicată la Editura Academiei Române, coordonatori prof. univ. Ioan Mărginean și dr. Iuliana Precupețu. Evenimentul va avea loc luni, 3 iunie 2019, ora 11,30 la sala 2374 a Institutului de Cercetare a Calității Vieții. La dezbaterile pe baza volumului vor participa  prof. univ. Cătălin Zamfir, prof. univ. Gheorghe Zaman, prof. univ. Ilie Bădescu, dr. Codrin Scutaru, precum și coordonatorii și autorii.

Volumul reprezintă o abordare istorică și sociologică a calității vieții în România pe parcursul ultimului secol, concentrându-se asupra evoluțiilor care au marcat viața oamenilor, a comunităților și a societății românești în ultima sută de ani. Lucrarea contribuie la efortul de înțelegere a condițiilor și factorilor de natură istorică, economică și socială care și-au pus amprenta asupra unor domenii majore ale vieții cum sunt standardul de viață, familia, sănătatea, educația, ocuparea sau locuirea și care au condus la configurația actuală a calității vieții în țara noastră.

Alte noutăți

ICCV aniversează 30 de ani de la înfiinţare

Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii (ICCV) al Academiei Române vă invită să participați miercuri, 29 ianuarie, orele 10.00, la evenimentul dedicat împlinirii a 30 de ani de la înfiinţarea instituției, în 2 ianuarie 1990.   La evenimentul aniversar ICCV-30...

Broșura de prezentare a ICCV, incluzând direcțiile de cercetare, programele instituționale, publicațiile relevante și domeniile de expertiză ale Institutului, poate fi descărcată aici:
Institutul de Cercetare a Calității Vieții - 30 de ani de cercetare în beneficiul comunității

București

Calea 13 Septembrie nr. 13, cod postal 050711

Telefon: 021.318.24.61

Fax: 021.318.24.62

E-mail: iccv@iccv.ro / secretariat.iccv@gmail.com

Urmareste-ne pe

 

Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii

Calea 13 Septembrie nr. 13 Bucuresti

Telefon: 021.318.24.61