Cosmin Briciu

Cosmin Briciu

Cercetător științific III

Cosmin este cercetător în cadrul Institutului de Cercetare a Calității Vieții de peste 10 ani și doctor în sociologie cu o lucrare dedicată evaluării în științele sociale, precum și absolventul unui program post-doctoral pe aceeași temă derulat în cadrul Institutului. Are experiență de cercetare pe o gamă largă de domenii ale vieții (în special standard de viață și locuire) și de probleme sociale, adesea în vederea informării, ghidării sau evaluării politicilor, programelor sau altor tipuri de intervenții sociale. A publicat articole științifice și capitole în cărți pe toate domeniile de interes enunțate. A colaborat cu majoritatea autorităților publice la nivel central, o serie de autorități publice la nivel local, organizații internaționale și câteva dintre cele mai proeminente organizații non-guvernamentale. Are experiență de lucru cu metode de cercetare cantitative și calitative și o varietate de modele de cercetare.

Domenii de interes: sărăcie și incluziune socială, monitorizare și evaluare, drepturile copilului, locuire și persoană fără adăpost, dezvoltare socială

E-mail: cosminbriciu@gmail.com

Alte noutăți

Broșura de prezentare a ICCV, incluzând direcțiile de cercetare, programele instituționale, publicațiile relevante și domeniile de expertiză ale Institutului, poate fi descărcată aici:
Institutul de Cercetare a Calității Vieții - 30 de ani de cercetare în beneficiul comunității

București

Calea 13 Septembrie nr. 13, cod postal 050711

Telefon: 021.318.24.61

Fax: 021.318.24.62

E-mail: secretariat.iccv@gmail.com

Urmareste-ne pe

 

Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii

Calea 13 Septembrie nr. 13 Bucuresti

Telefon: 021.318.24.61