Alexandra Gheondea Eladi

Alexandra Gheondea Eladi

Cercetător științific III

Alexandra a obținut doctoratul în sociologie de la Universitatea din București și un master in cercetare socială de la Universitatea Warwick din Marea Britanie.

Cercetarea Alexandrei explorează deciziile de group și individuale în domenii care necesită cooperare, precum sănătatea, echilibrul viață-muncă, voluntariatul. Interesul său principal este în modelarea formală a deciziilor prin modele dinamice sau teoria jocurilor.

Cercetările sale recente s-au concetrat pe modul în care decid pacienții și realizarea sistemelor eficiente de suport decizional.

Lucrările sale au fost publicate în jurnale precum Group Decision and Negotiation and Journal of Empirical Research in Human Research Ethics.

Domenii de interes: decizii individuale și de grup, teoria deciziei, decizii din domeniul sănătății, sisteme de support decizional pentru pacienți, decizii co-participative în sănătate, metode experimentale, cercetare calitativă, metode combinate de cercetare, etica cercetării.

E-mail: Alexandra@iccv.ro

Website: https://alexandragheondeaeladi.wordpress.com/

 

Alte noutăți

Anunț susținerea în ședință publică a tezei de doctorat EVALUAREA MULTIDIMENSIONALĂ A POLITICILOR PENITENCIARE DE REINTEGRARE SOCIALĂ A DEŢINUŢILOR, Student-doctorand CRISTINA SIMIONESCU (DUMITRAN)

Institutul de Cercetare a Calității Vieții anunță susținerea în ședință publică a tezei de doctorat Evaluarea multidimensională a politicilor penitenciare de reintegrare socială a deţinuţilor, Student-doctorand CRISTINA SIMIONESCU (DUMITRAN) Componența comisiei:...

Religion and the crises of modernity

Crizele multiple din ultimii ani au influentat profund viata sociala. Fie ca vorbim despre criza Pandemica sau criza economica, criza migrantilor in Europa ori criza militara, toate aceste crize au influentat structural calitatea vietii si relatiile interumane. Cat de...

Broșura de prezentare a ICCV, incluzând direcțiile de cercetare, programele instituționale, publicațiile relevante și domeniile de expertiză ale Institutului, poate fi descărcată aici:
Institutul de Cercetare a Calității Vieții - 30 de ani de cercetare în beneficiul comunității

București

Calea 13 Septembrie nr. 13, cod postal 050711

Telefon: 021.318.24.61

Fax: 021.318.24.62

E-mail: secretariat.iccv@gmail.com

Urmareste-ne pe

 

Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii

Calea 13 Septembrie nr. 13 Bucuresti

Telefon: 021.318.24.61