Alexandra Gheondea Eladi

Alexandra Gheondea Eladi

Cercetător științific III

Alexandra a obținut doctoratul în sociologie de la Universitatea din București și un master in cercetare socială de la Universitatea Warwick din Marea Britanie.

Cercetarea Alexandrei explorează deciziile de group și individuale în domenii care necesită cooperare, precum sănătatea, echilibrul viață-muncă, voluntariatul. Interesul său principal este în modelarea formală a deciziilor prin modele dinamice sau teoria jocurilor.

Cercetările sale recente s-au concetrat pe modul în care decid pacienții și realizarea sistemelor eficiente de suport decizional.

Lucrările sale au fost publicate în jurnale precum Group Decision and Negotiation and Journal of Empirical Research in Human Research Ethics.

Domenii de interes: decizii individuale și de grup, teoria deciziei, decizii din domeniul sănătății, sisteme de support decizional pentru pacienți, decizii co-participative în sănătate, metode experimentale, cercetare calitativă, metode combinate de cercetare, etica cercetării.

E-mail: Alexandra@iccv.ro

Website: https://alexandragheondeaeladi.wordpress.com/

 

Alte noutăți

Atelier de lectură, 12 iunie, ora 10

ATELIER DE LECTURĂ Program: Dezbateri Științifice Interne, ICCV Organizare: Mălina Voicu și Delia Bădoi Descrierea atelierului: Atelierul are ca scop principal discutarea unor articole științifice, pe diverse teme de cercetare ale institutului, care propun diferite...

Susținere teză de abilitare – candidat Mălina Voicu

Susţinerea tezei de abilitare în vederea acordării atestatului de abilitare Numele candidatului: Voicu Mălina Domeniul în care va susţine teza de abilitare: Sociologie Instituţia unde candidatul este titular: Institutul de Cercetare a Calității Vieții, Academia Română...

Atelierul de lectură (1) – 21 februarie 2019

ATELIERUL DE LECTURĂ Program: Dezbateri Științifice Interne, ICCV Organizare: Mălina Voicu și Delia Bădoi Descrierea atelierului: Atelierul are ca scop principal discutarea unor articole științifice, pe diverse teme de cercetare ale institutului, care propun diferite...

București

Calea 13 Septembrie nr. 13, cod postal 050711

Telefon: 021.318.24.61

Fax: 021.318.24.62

E-mail: iccv@iccv.ro / secretariat.iccv@gmail.com

Urmareste-ne pe

 

Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii

Calea 13 Septembrie nr. 13 Bucuresti

Telefon: 021.318.24.61