Adina Mihăilescu

Adina Mihăilescu

Cercetător științific II

Absolventă a Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, a finalizat teza de doctorat cu subiectul „Costurile sociale în evoluţia României spre economia de piaţă” în anul 2000.

Din 2009 este cercetător ştiinţific II în cadrul Institutului de Cercetare a Calităţii Vieţii.

Principalele domenii de preocupare sunt: standardul de viață, minimul de trai decent şi de subzistenţă, costurile sociale, veniturile şi consumul populaţiei, costul vieţii, condiţii de viaţă ale familiilor cu copii, condiţii de viaţă ale vârstei a treia, consumul ecologic al populaţiei din România, coşul de consum ecologic, mobbing, inegalități sociale, sărăcie, politici sociale.

Domenii de interes: costuri sociale, venituri şi consum, coşul de consum, nivel de trai decent şi de subzistenţă, inegalităţi sociale, sărăcie, politici sociale.

E-mail: adina.mihailescu@yahoo.com

CV

Alte noutăți

Atelierul de etică în cercetare

ATELIERUL DE ETICĂ ÎN CERCETARE Program: Dezbateri Științifice Interne, ICCV Organizare: Laura Tufă & Alexandra Gheondea-Eladi   Descriere: Atelierul de etică în cercetare își propune să abordeze în regim participativ o serie de probleme etice din procesul cercetării....

București

Calea 13 Septembrie nr. 13, cod postal 050711

Telefon: 021.318.24.61

Fax: 021.318.24.62

E-mail: iccv@iccv.ro / secretariat.iccv@gmail.com

Urmareste-ne pe

 

Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii

Calea 13 Septembrie nr. 13 Bucuresti

Telefon: 021.318.24.61